Over Ons

Wij verzorgen een breed scala aan timmer- en bouwwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven in Middelstum en omstreken.

Hoge kwaliteitseisen en de wensen van u als klant, staan voor ons voorop bij elk project. Op deze website kunt u kennis maken met ons bedrijf en door ons gerealiseerde bouwprojecten.

Allround Timmerbedrijf GebroedersWieringa is een ervaren aannemersbedrijf gevestigd in Middelstum. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning. We staan bekend om onze goede prijs- kwaliteitverhouding en ons professioneel afgeleverde werk.

Voor ons staat u als tevreden klant centraal. Wij zijn flexibel, oplossingsgericht en denken graag met u mee om een voor u zo goed mogelijk eindresultaat te verkrijgen.
We zijn gewend om op plaatsen te werken waar gewoond of gewerkt wordt. We werken met weinig overlast en laten de werkplek altijd schoon en netjes achter.

Tijdens de uitvoering verzorgen wij voor u de gehele coördinatie tussen verschillende disciplines, zoals: timmerwerk, metselwerk, stukadoorswerk, constructiewerk, elektrawerk, dakbedekking, loodgieterswerk, schilderwerk en glaswerk.
Zo heeft u bij Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa altijd één aanspreekpunt, zodat de lijntjes kort blijven en u als klant maximaal wordt ontlast. Uiteraard verlenen wij de noodzakelijke service en nazorg als blijkt dat er toch iets niet in orde is.

Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa staat voor u klaar. We komen graag langs om u te adviseren en om u een vrijblijvende offerte aan te bieden.

 

 

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en vrijblijvend een passende offerte aan te bieden.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte Bel naar 06-50423965 (Jaap Wieringa) of mail naar contact@gebroederswieringa.nl.

Bezoek de Handleiding HTML